Referenties

Vorige
 • Referenties

  Op deze pagina kunt u meer lezen over onze referenties.

  Grote opdrachtgevers als MSS International, Van Rosmalen BV, UBS BV, Nutricia Cuijk en CT-plus gingen u voor.

 • Referentie CT-plus

  Voor deze opdrachtgever coordineren wij diverse infraprojecten. Recente projecten zijn de Brugstraat Vinkel en de Begijnhof in Oirschot.

 • Referentie Nutricia Cuijk

  Voor deze opdrachtgever voeren wij regelmatig betonwerkzaamheden en straatwerkzaamheden uit. Recente projecten zijn het aanbrengen van betonvloeren en het herstellen van diverse straatwerken.

 • Referentie UBS BV

  Voor deze opdrachtgever voeren wij diverse bestratings- en rioleringswerkzaamheden uit in onderaanneming. Ook worden wij regelmatig ingeschakeld voor het uitvoeren van kleinschalige betonwerken en reparaties. Recente projecten zijn: Verstevigen van betonkolommen parkeergarage in Arnhem, het ontgraven van een ondergrondse parkeergarage en het herstellen straatwerk in Didam.

 • Referentie MSS International

  In combinatie met deze aannemer hebben we verschillende betonbouwprojecten uitgevoerd. Recente werken zijn het aanbrengen van betonwanden voor een graanopslag in Rotterdam, Aanleg van een parkeerkelder in Amsterdam. Voor deze aannemer werken we al 8 jaar in onderaanneming en combinatiewerken.

 • Referentie Van Rosmalen BV

  Voor deze opdrachtgever voeren wij de projectbegeleiding van verschillende infra projecten. We werken al diversen jaren voor deze opdrachtgever. Recente projecten zijn: 30 km zone duurzaam Braken West Drunen, Koppelbeken Rosmalen en Woonrijp maken het Reut in Berghem.

Volgende